YRITYS

Senra Group Oy:n ainutlaatuinen tarina alkaa vuodesta 2011

Toiminimiyriys Senratek perustettiin vuonna 2011, vuonna 2016 Senra Group Oy perustettiin jatkamaan Senratekin toimintaa.

Tällä hetkellä työllistämme kuusi sähkö- ja automaatioalan ammattilaista ympäri suomea sijaitsevissa kohteissa.

Työskentelemme erillaisissa rakennusalan ja teollisuuden kohteissa, unohtamatta pientalorakentajia, isännöitsijöitä sekä suurempien kiinteistöjen omistajia. Työllistämme lisäksi myös alihankkijoita.

Teemme sähköasennusta ja -suunnittelua kaikkiin kiinteistöihin mm. kerrostalo, rivitalo, omakotitalo sekä muihin julkisiin kiinteistöihin. Teemme suunnittelua lisäksi myös teollisuuteen.

Vuonna 2018 SETI myönsi meille Antenni- ja telepätevyyden. Toimintaamme on tullut täten myös kuituhitsaukset ja tietoverkkotestaukset aina CAT7 saakka.

Osaamiseemme kuuluu myös automaatiohuoltoa ja IoT (Internet of Things) laitteiden asennusta ja huoltoa erillaisiin kohteisiin.
Teemme paljon yhteistyötä muiden alan toimijoiden kanssa, esimerkiksi aliurakoitsijana ja jälleenmyyjänä.

Kuulumme Sähkö- ja teleurakoitsijaliittoon (STUL) ja Löydä Sähkömies -palveluun.

Olemme myös SETIN pätevöittämä Antenni- ja teleurakointiliike.

Senra Sähkötekniikka on Senra Group Oy:n aputoiminimi.

Asiakas saa enemmän ja monipuolisempaa palvelua. Samalta toimittajalta.

TOIMINTAMME KULMAKIVET

LAATU – Sähkötyöt tämän päivän vaatimusten ja työtapojen mukaisesti

Sähköasennustyöt suoritetaan aina laadukkaasti ja siististi. Työn jälkeen ja myös sen aikana, siivoamme jälkemme ja pidämme työympäristömme siistinä. Toimimme vallitsevien lakien, sääntöjen ja standardien mukaisesti.

Jatkuvan kehityksen tarkoituksena on parantaa edelleen toimintaamme ja antaa asiakkaalle paras mahdollinen palvelukokemus.

REHELLISYYS – Ammattilaisiin voit aina luottaa

Olemme avoimia toiminnastamme ja siksi kerromme aina sinulle vuosittaisen tuntihintamme. Lisätöitä emme tee, mikäli sitä ei ole asiakkaalta hyväksytty. Tarvikkeiden kate ei ole ylimitoitettu. Myönnämme työllemme takuun. Olemme myös Tilaajavastuun luotettava kumppani:https://www.tilaajavastuu.fi/fi/pikatarkistus/?yt=2747362-5

VASTUULLISUUS – Pienet päätökset muuttaa tulevaisuutta

Kannamme vastuuta ympäristöstä, joten siivoamme aina jälkemme ja viemme asennustyössä syntyneet jätteet pois. Siisti työmaa parantaa työturvallisuutta ja on kustannustehokasta meille ja sinulle.

Sähköasennustyössä syntyvät jätteet ovat pääsääntöisesti kaikki kierrätettäviä. Kierrätämme kaikesta kaapelijätteestä 100%, siksi niillä työmailla joissa olemme työskennelleet, et näe kaapelijätettä, muutakuin keräysastioissa.

Lisäksi annamme asiakkaalle vinkkejä miten säästää energiaa ja ympäristöä.

KUSTANNUSTEHOKKUUS – Helposti rahalle vastinetta

Teemme työt suunnitellusti: Ei turhia työmaakäyntejä, riittävä tarvikkeiden määrä, ostot isoissa erissä. Kaikki nämä vaikuttavat lopullisiin kustannuksiin. Emme silti tarjoa työtämme liian halvalla, vaan tarjoamme laadullisesti parasta palvelua kustannustehokkaasti.

Emme ole Suomen halvin sähköurakointiliike, koska halvalle hinnalle on aina jokin syy.

Käytämme aina laadukkaiksi todettuja sähköasennustarvikkeita, siksi voimme myöntää kaikille asentamillemme tuotteille ja työlle, vähintään kahden vuoden takuun.

TOIMIALUE

Toimialue pääsääntöisesti Keski-Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla, mutta tarvittaessa toimimme koko Suomen alueella.
Erityisesti suunnittelutyötä tehdään myös etäältä.

Senra Group Oy on 100% suomalainen yritys